Om oss

RedigeradBarkarby Tandklinik är en tandläkarmottagning centralt i Barkarby nära Barkarby Station. Vi har många års erfarenhet av allmäntandvård och hjälper även dig som är tandvårdsrädd.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och delaktig. Du ska känna dig välbemött och välomhändertagen samtidigt som du får ett högkvalitativ tandvård.

Vår strävan är att via kontinuerlig vidareutbildning för alla i teamet ge dig som patient bästa möjliga tandvård.

Vi har ett kvalitetssäkerhetsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på kliniken. Kvalitetssäkringsprogrammet Qualident är anpassat för just tandvård och innehåller bland annat socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning och dokumentation. Vi har digital röntgen, behandlingsstolar av Tempurmaterial  och datoriserade journalsystem.

Soheila-2Soheila Ahsant, Leg. TandläkareJag tog min tandläkarexamen år 2000 från Karolinska Institutet, Huddinge, i Stockholm. Jag utför allt inom allmäntandvård på vuxna och barn, estetisk tandvård och implantat. Jag har arbetat mycket med tandvårds-rädda patienter och mitt lugna arbetssätt har gjort att jag har kunnat hjälpa många vuxna och barn som har haft svårt med tandvård pga oro och rädsla. Under mina år som allmäntandläkare har jag alltid haft som mål att patienten känner sig trygg hos mig. Jag är noga med att gå kurser och vidareutbilda mig kontinuerligt för att kunna erbjuda Dig som patient en högkvalitativ och den bästa möjliga tandvården som passar just dig och din mun. Jag älskar mitt yrke och tycker att mötet med Dig som patient är det som gör yrket roligt.
Ingrid Repfennig Hamberg, TandsköterskaJag är tandsköterska och ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar. Jag svarar i telefon när Du ringer och tar emot Dig när du kommer till oss, har ansvar för miljö och hygienrutiner på kliniken. Jag ser till att Du blir väl omhändertagen och känner Dig välkommen.

Tandhygienist

Tandhygienisten arbetar framförallt med förebyggande tandhälsovård och gör undersökning och diagnostik av parodontit( tandlossning), avlägsnar tandsten och plack med hjälp av senaste tekniken, ultraljud instrument som är den mest skonsamma metoden för detta ändamål, ger individuell information om munhygien, kost samt instruktion om hur man på bästa sätt bibehåller en god munhälsa och ett friskt och vackert leende. Hos mig kan man bleka tänder, ta bort missfärgningar från rökning, snusning, kaffe, rödvin med airflow. Smärtlindring i form av lokalbedövning ges vid behov. Hjälper dig även med fluorbehandling av tänder med påbörjade kariesskador eller behandling av känsliga tandhalsar.